Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut (VIDEO)

Radu Banciu: L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Noi 2018, 23:49
Radu Banciu: L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat că a fost jefuit pentru că nu avea sistemele video pornite întrucât soția sa este pudică și se teme să nu-i fie spart IP-ul și furate imaginile. De asemenea, Bădălău a făcut lumină și în privința senzorilor de mișcare din casă: sistemul era oprit pentru că are un cățel care aleargă noaptea prin casă.

”Interesantă reacția senatorului Niculae Bădălău după ce a fost jefuit. A explicat motivele, evident că nu prea stau în picioare, cum că din cauza unui cățel care era foarte neliniștit... (...) Și mai era o problemă pentru care i-au călcat hoții: doamna Bădălău, prea pudică, avea nevoie de intimitate și se pare că nu dorea accesul camerelor video. Acestea erau oprite. L-au prădat hoții binemeritat pe Niculae Bădălău, la câte prostii a făcut”, a comentat Banciu. 

”Trebuie să se întâmple un incident de amploare la un prostănac din fruntea țării, ca să se modifice ceva. Dacă îi ardea copilul la Colectiv, Niculae Bădălau schimba vreo lege care să protejeze în viitor tineretul care se duce la astfel de manifestații? Probabil că da. (...) Numai așa, într-o țară ca România avem șanse să schimbăm ceva. L-ați văzut pe nenorocitul de Bădălău? Cum a avut incidentul ăsta, cum vrea să schimbe legea călcatului de case”, a mai spus Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu