Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO)

Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO)

Un articol de: - 18 Dec 2017, 08:56
Radu Banciu: "La MOARTEA lui Ion ILIESCU o să fie foarte MULȚI ROMÂNI prezenți, unii ca să se ASIGURE că A MURIT" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de duminică a emisiunii Lumea lui Banciu ceremoniile funerare ce au avut loc în țară la moartea Regelui Mihai.

"Ne apropriem de finalul anului cu această excepțională defilare de forțe, din păcate pentru o înmormântare așa cum ne puteam aștepta. Finalul a fost grandios, numai că vine prea târziu, am putea spune că este chiar o încoronare dar tardivă a Regelui Mihai, în partea asta de lume, în România contemporană. 

Ce eșec, până la urmă, totuși privind la aceste imagini, altfel excepționale, cum totuși acest popor demonstrează că își bate joc de propria istorie, pentru că în primul rând eu nu sunt sigur de un lucru. S-a spus că a plecat mai mult decât un rege, a plecat cel mai iubit dintre români. Ei bine, eu cred că și la moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că într-adevăr a murit, dar vor fi acolo. Sigur că nu va avea grandoarea unei asemenea ceremonii, dar haideți să nu ne amăgim degeaba", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu: "La moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că a murit"

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Ion Iliescu,   Lumea lui Banciu,   Regele Mihai