Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)

Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO)

Un articol de: - 11 Dec 2017, 23:52
Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României" (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu trecerea unui an de când PSD a câștigat cu un rezultat clar alegerile parlamentare din România și a venit la guvernare împreună cu ALDE.

"Trebuie să vă reamintim că acest 11 decembrie este totuși o dată blestemată în istoria recentă a României, pentru că se împlinește un an de când PSD a obținut cea mai clară victorie la alegerile parlamentare din ultimii 24 de ani. (...)

Dacă facem bilanțul acestor ani, PSD ne-a uluit, ne-a umilit în acest an cu aceste rezultate care au plasat formațiului lui Dragnea la sfârșitul lui 2016 cu aproape 45 din procente și 47.8% din numărul de mandate. Dovadă că s-a scris degeaba, s-a citit degeaba, iată unde am ajuns după această perioadă de trei decenii", a comentat Radu Banciu.

Radu Banciu, la un an de la câștigarea alegerilor de PSD: "O dată blestemată în istoria recentă a României"


 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   PSD