Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)

Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO)

Un articol de: - 19 Oct 2017, 23:58
Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre replica ”voi i-ați votat” folosită de unii oameni atunci când alții își exprimă nemulțumirea față de calsa politică. 

”Nu există «ați votat, ăștia sunt oameni aleși, noi i-am votat». Nu aveați ce să votați. Problema este că atunci când te duci la vot, tu votezi dintr-un anumit pachet, acolo nu există nicio speranță, toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Că votezi nominal, că votezi un partid, tu oricum nu ai nicio șansă. Nu ar trebui să ni se spună cu atâta emfază, «voi i-ați votat». Nu au nicio legitimitate”, a comentat Banciu. 

”Nu ai ce să faci pentru că oamenii serioși oricum nu se înscriu. Doar nu o să te înscrii, ca om serios pe listele PSD sau PNL. Înseamnă că nu ești un om serios, înseamnă că ești un șpăgar, că ai apetență pentru corupție. Nu aveți nicio soluție ducându-vă la vot. 

Nu există așadar nici legitimitate, întrucât tu faci niște liste, practic false, cu niște oameni de proastă calitate pentru care ar trebui să răspunzi, dar nu o faci. Tu îți pui toți prietenii tăi, adică fostul șofer, fostul cărător de geantă, aia care era prietena ta. Astea nu sunt persoane de valoare. Deci suntem păcăliți pe toate fronturile. Nu există asta că nu au ei ce să ne facă că noui votăm”, a mai spus Radu Banciu

Radu Banciu: La vot toate opțiunile sunt proaste indiferent pe cine alegi. Suntem păcăliți pe toate fronturile

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu