Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre șefa ICR pasionată de plecări pe banii statului: A ciuruit tot ce a nimerit! Sunt oameni care nu s-au remarcat prin nimic, dar care vizitează lumea. Cu ce folos? (VIDEO)

Radu Banciu, despre șefa ICR pasionată de plecări pe banii statului: A ciuruit tot ce a nimerit! Sunt oameni care nu s-au remarcat prin nimic, dar care vizitează lumea. Cu ce folos? (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 15 Mai 2019, 23:53
Lumea lui Banciu

Șefa Institutului Cultural Român, Liliana Țuroiu, a cumulat în 2018 circa 100 de zile petrecute în vizite externe sau în deplasări prin ţară. Toate suportate din bugetul de stat. (Detalii AICI)

Informațiile au fost comentate și de Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Pe 3 ianuarie, deci acum un an și ceva, în calitate de președinte ICR, a petrecut, probabil a  fost la munte, la o vilă, cum petrece amărâtul. Întotdeauna prostul se simte bine la petreceri. Cu cât ești mai inteligent, cu atât te simți mai prost. Deci, pe 3 ianuarie, a plecat la Paris, în calitate de șefă ICR, apoi la Viena, apoi au început să curgă deplasările. A ciuruit tot ce a nimerit! La finele lunii mai, de exemplu, a fost la Roma, Madrid, Londra, Bruxelles, a avut activități în țară. 

În 2018, a petrecut peste 100 de zile numai în vizite externe și deplasări prin țară. O zi din trei, această doamnă nu a fost acasă sau la serviciu, mereu ea călătorind pe banii statului.

ICR se justifică prin proiecte. Interesant... Noi nu am auzit de ele. Sunt oameni de care nu am auzit, oameni care nu s-au remarcat prin nimic - nu am auzit niciodată de această doamnă - care vizitează lumea. Cu ce folos?”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liliana Turoiu,   ICR
 
Loading...