Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: "Când l-am văzut pe Liviu Dragnea la Belina, mă gândeam la Nea Nicu. Fix așa arătau imaginile alea..."

Radu Banciu: "Când l-am văzut pe Liviu Dragnea la Belina, mă gândeam la Nea Nicu. Fix așa arătau imaginile alea..."

Un articol de: Beatris Ionita - 26 Mai 2020, 01:00
Radu Banciu: "Când l-am văzut pe Liviu Dragnea la Belina, mă gândeam la Nea Nicu. Fix așa arătau imaginile alea..." Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în emisiunea de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situația Insulei Belina, care face obicetul unui dosar penal după ce a trecut în administrarea firmei lui Liviu Dragnea. 

Prezentatorul a declarat că ce s-a întâmplat în acest caz nu este un caz singular, pentru că scena politică este compusă din oameni care comit ilegalități. 

"Când zic răposatul mă pot gândi și la mai apoape de noi...la săracu Liviu Dragnea e viu, dar la câte vești proaste a primit în ultima vreme și acum când l-am văzut la televizor, alea cu Belina...la Nea Nicu ne gândeam... fix așa arătau imaginile alea.

Adulatul Liviu Dragnea, care încerca să pună Justiția cu botul pe labe în patru puncte cardinale de-o dată... Ei bine avea și el un locșor, un cuibușor de nebunii acolo la el în județul...și Nea Nicu avea în fiecare județ al României câte o vilă dintr-aia...Scormonind un pic prin Belina aia...Să vedeți ce o să fie când când găsesc aștia în Amazon, niște căsuțe, niște șaleuri, niște viluțe lui Liviu Dragnaea. Aicea nu sunt foarte impresionat. În orice caz, să te duci să îi scotocești pe acolo...totul era ilegal...Dar ce s-a făcut în polirtica românescă legal în 30 de ani? Noi nu suntem o emisiune dintr-asta de tipul investigație cu orice preț, nu e raionul nostru, nu stăpânim subiectul asta atât de bine, dar în fiecare zi am putea să vorbim numaide afaceri, licitații, nu mai de escrocherii. Suntem la curent cu ce trece, ce se întâmplă în societea noastră. Nu este zi să nu afli așa ceva: afaceri pe la nu stiu primărie de sector, afaceri la nu știu ce consiliu județean, licitații neefectuate corect...Nu există zi să nu se întâmple ceva de tipul asta", a spus Radu Banciu.

 

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

 

"Ne așteptam ca pe moșia lui Dragnea să fie ceva legal?"

 

"Ce ne puteam aștepta, că în spațiu respectiv, la Liviu Dragnea, pe moșia lui să fi fost ceva corect? Mai era vreun român naiv să creadă cum ni se spunea pe la nu știu ce post de televiziune că Liviu Dragnea a fost condamnat politic. Păi cum să fie condamnat? Sportiv? Sau pe ce criterii îl puteai condamna? Dacă ești om politic sigur că te condamnă și politic, că numele tău de politican care tăiai și spânzurai în România era legat de evenimetele respective. Ce putea Dragnea să facă legal acolo? Avea nevoie să facă ceva legal?

Am citit mai devreme și am rămas trăznit: 9 oameni, n-am auzit de niciunul, politicieni, care erau alături de Dragnea eI care votam alături de el împotriva națiunii române, împotriva bunului simț, împotriva logicii, Europei, la vremea respectivă și care au fost pescuiți de PNL... 9 exemplare: niște nume unul mai ciudat decât altul, care au ajuns să facă politică în slujba cetățeanului, atunci o făceau în slujba lui Liviu Dragnea. Așa este politica românescă de 30 de ani: se învârt aceiași oameni... Ideea este ca ei să cadă întotdeauna în picioare, ei, rudele lor, din când în când mai există câte un refresh, dar numai în sfeara lui de acțiune. Nu ai cum să faci politică, dacă nu aparții unei găști de tipul asta, ciozvârte dintr-astea compromise"

 

Insula Belina, oaza de relaxare a lui Liviu Dragnea, reintră în proprietatea statului

 

Insula Belina, considerată locul în care își petrecea timpul liber fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, după ce în urmă cu 7 ani a fost preluată de Consiliul Județean Teleorman și închiriată companiei Tel Drum, va reveni în proprietatea şi administrarea statului, potrivit unui anunț făcut de premierul Ludovic Orban.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu