Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea este, de data asta, o canalie oficială. Criticile nu mai vin din Piața Victoriei, ci din capitala Statelor Unite (VIDEO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea este, de data asta, o canalie oficială. Criticile nu mai vin din Piața Victoriei, ci din capitala Statelor Unite (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 09 Iul 2018, 09:27
Radu Banciu: Liviu Dragnea este, de data asta, o canalie oficială. Criticile nu mai vin din Piața Victoriei, ci din capitala Statelor Unite (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că publicația americană The Washington Post a făcut o critică dură a guvernărilor din Polonia, Ungaria și România sugerând că democrația este pe cale de dispariție în aceste state. De asemenea, jurnaliștii de peste Ocean au prezentat în termeni duri cazul lui Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea alegerilor și pentru abuz de putere, precizând despre șeful PSD că este o ”canalie”. 

”Washington Post îl face canalie pe Liviu Dragnea. E o canalie oficială de data asta Liviu Dragnea pentru că nu mai vine nici de la această masă, nici din Piața Victoriei, nici de pe Facebook, vine din Statele Unite, din capitala Statelor Unite”, a comentat Banciu. 

”E adevărat, Washington Post, din câte știu eu, nu e în trustul Intact și nu va fi cumpărat nici de trustul Ringier. Asta sigur că face din Washington Post o sursă mai mică de interes pentru noi. În aceste momente, mai sărac cu duhul decât noi, mi-aș permite să spun, întrucât chiar și Călin Popescu Tăriceanu, se vorbește, ar începe să se delimiteze”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu