Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviule, Liviule, am spus-o de multe ori și la televizor, că am avut curajul, nu ca alții - căsătoria nu mai are niciun rost! (VIDEO)

Radu Banciu: Liviule, Liviule, am spus-o de multe ori și la televizor, că am avut curajul, nu ca alții - căsătoria nu mai are niciun rost! (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Iul 2018, 00:00
Radu Banciu: Liviule, Liviule, am spus-o de multe ori și la televizor, că am avut curajul, nu ca alții - căsătoria nu mai are niciun rost! (VIDEO) Lumea lui Banciu

Maria Magdalena Grigore, o protejată a lui Călin Popescu Tăriceanu, cunoscută și ca „blonda de la Transporturi”, a ajuns secretar de stat în Ministerul de Externe. (Detalii AICI)

Despre ascensiunea fulminantă a Mariei Grigore a vorbit și Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

”Supunem atenției un nume necunoscut, dar despre care se va vorbi cine știe cât și cum: Maria Magdalena Grigore. Supranumită „blonda de la Transporturi”, ea a fost numită secretar de stat în Ministerul de Externe. Are 38 de ani. Ascensiunea ei e impresionantă!

Cunoscută ca o protejată a lui Călin Popescu Tăriceanu și membru în Consiliul de Administrație al Tarom încă de când era bebeluș.... ăăă... studentă, ea a fost numită de premierul Grindeanu secretar de stat în Ministerul Transporturilor. De la transport la diplomație n-a fost decât un semi-pas.

S-o și vedem un pic s-o avem pe retină:

Oho, mă scuzați! Liviule, Liviule, am spus-o de multe ori și la televizor, că am avut curajul, nu ca alții, căsătoria nu mai are niciun rost!
Dacă ar putea să rămână, totuși, într-un colț al ecranului până la sfârșitul anului, că eu m-am văzut suficient la televizor.

Toți au fost înnebuniți, mă! Grindeanu, Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban... Cum să te mai duci să-i cer ăsteia prietenia pe Facebook?”, a afirmat Radu Banciu.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.