Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea cică ar duce-o ca un pașă la Rahova. Cum o fi să cobori în pivința neamului și să ți se spună dintr-odată că trebuie să porți mască? (VIDEO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea cică ar duce-o ca un pașă la Rahova. Cum o fi să cobori în pivința neamului și să ți se spună dintr-odată că trebuie să porți mască? (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 03 Sep 2020, 00:18
Radu Banciu: Liviu Dragnea cică ar duce-o ca un pașă la Rahova. Cum o fi să cobori în pivința neamului și să ți se spună dintr-odată că trebuie să porți mască? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, despre situația lui Liviu Dragnea, care le-a cerut judecătorilor să îi permită să muncească. Jurnalistul a amintit și de tentativele fostului președinte al PSD de a obține, tot în instanță, o eliberare înainte de termenul la care îi expiră codamnarea din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Liviu Draginea „cică ar duce-o ca o pașă la Rahova”, susține Radu Banciu


 

„Liviu Dragnea le-a cerut judecătorilor să fie lăsat să muncească, i s-a acrit de atâta lene în pușcărie. De 15 luni, cel mai puternic om din România este la pârnaie. A tot pierdut în instanță. A tot încercat pe diverse căi să își facă dreptate, până la urmă n-a izbutit. Pe data de 8 septembrie, adică în câteva zile, va afla, totuși, care este decizia instanței, dacă se poate întoarce la munca de la service-ul penitenciarului. Cică ar duce-o ca o pașă la Rahova, dar în fine, nu poate să iasă deocamdată. Fostul președinte al PSD rămâne, vă reamintesc, în închisoare, după ce Curtea de Apel București a respins pe 21 august ca neîntemeiată ultima sa contestație la executarea unei pedepse, trei ani și șase luni – trei ani și șase luni, el are un an și trei luni de pușcărie”, a afirmat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.
 

Fostul președinte al PSD „a prins toată pandemia” la închisoare, mai spune Banciu


 

Curtea de Apel București anunța, în 21 august, că a respins definitiv ca neîntemeiată contestația formulată de Liviu Dragnea împotriva deciziei luate de Tribunalul București, care la rândul său a respins atacul fostului lider al PSD la executarea în regim de detenție a pedepsei din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

„Acum, cu puțin noroc poate, totuși, să mai facă măcar vreo trei luni – ar fi remarcabil – și abia de sfintele sărbători să vină acasă, să îi îmbrățișeze pe cei dragi și să le povestească cum a fost martirul Liviu Dragnea. Extraordinar! A prins toată pandemia acolo. Oare cum o fi cu măștile în pârnaie? Oare ăștia nu primesc măști gratis de la stat? Ar trebui, în orice caz. Cum e să cobori în pivnița neamului și acolo, la un moment dat, să ți se ceară să porți mască? Liviu Dragnea care nici nu știa ce se întâmplase, ca eroii lui Kusturica. El nu știa ce-i la suprafață. El era în pușcărie și dintr-odată i s-a spus că a venit o epidemie ca în filmele alea americane, pe c are oricum nu le văzuse că era prea prost. Dintr-odată s-a trezit că trebuie să poarte botnița asta, cum îi spun muierile de pe Ștefan cel Mare măștii de protecție”, a mai spus Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu