Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Dragnea vorbește iar de conspirații / Radu Banciu: Măi, da' ce tâmpiți! Asta e numai pentru publicul lor, care nu înțelege nimic din viață (VIDEO)

Dragnea vorbește iar de conspirații / Radu Banciu: Măi, da' ce tâmpiți! Asta e numai pentru publicul lor, care nu înțelege nimic din viață (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Sep 2018, 08:30
Dragnea vorbește iar de conspirații / Radu Banciu: Măi, da' ce tâmpiți! Asta e numai pentru publicul lor, care nu înțelege nimic din viață (VIDEO) Lumea lui Banciu

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că în spatele atacurilor împotriva PSD stă ”o conspirație națională și internațională”.  Klaus Iohannis nu vrea ca preşedinţia semestrială a UE să fie gestionată de Viorica Dăncilă, iar partidele europene de dreapta nu vor un partid de stânga puternic.

Declarația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

PSD nu e un partid de stânga și nu e un partid puternic în Europa. Ăsta e un partid de populiști, de oameni care s-au urcat cu picioarele pe putere și pe guvernare și care vor să întoarcă această cârmă exact cum au făcut în Polonia sau în Ungaria cei care au ajuns la putere. Cea mai clară dovadă că nu ești un partid puternic a fost asta cu puciul. Păi, tu aveai toată țara la dispoziție și te cerți în partid în halul ăsta? Ajungi să devii ridicol? Unde s-a mai întâmplat asta în Europa? Nu există nicăieri așa ceva. E un partid minuscul, e un partid de retardați. Nu e un pericol pentru Europa, e un pericol pentru noi! 

Cum adică complot? Măi, da ce tâmpiți! Asta e numai pentru publicul lor, care nu înțelege nimic din viață. Aveți impresia că așa se pune problema? Între un mustăcios cu patru clase și leadershipul Uniunii Europene? Cum adică e o problemă pentru ăia ce se întâmplă în România? E o problemă pentru noi. Noi, ca cetățeni europeni, suntem scoși în afara jocului și atunci interesul lor e să ne protejeze. Nu știu dacă o fac din suflet, dar așa scrie la regulament. 

Cum ar putea Liviu Dragnea să-ți încurce ție planurile, când el nu știe o limbă străină, nu stă nimeni de vorbă cu el sau cu Dăncilă”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea,   PSD