Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea e beteag și nu va veni de 1 Decembrie la paradă. Ridicolul este cât casa în această țară (VIDEO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea e beteag și nu va veni de 1 Decembrie la paradă. Ridicolul este cât casa în această țară (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 29 Noi 2018, 23:55
Radu Banciu: Liviu Dragnea e beteag și nu va veni de 1 Decembrie la paradă. Ridicolul este cât casa în această țară (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, din cauza unei probleme de sănătate.

”Aflăm că Liviu Dragnea este beteag și nu va veni de 1 Decembrie la paradă. Este de fapt o frondă, bineînțeles, este, aș spune, colac peste pupăză, ce mai putea Liviu Dragnea să facă mai mult? Este evidentă direcția lui de a ne pune cu botul pe labe, clar. (...) Ăștia au fost huiduiți pe la Alba Iulia, miniștrii, doamna Dăncilă. Evident, nu-i înghite nimeni în România, sunt ca Ceaușescu între 16 și 25 decembrie. Unde să te mai duci, la ce miting? Cum să apară Liviu Dragnea cu căciula aia ceaușistă a lui, lângă Arcul de Triumf, la 1 Decembrie?”, a comentat Banciu. 

”A zis că medicul nu-i permite să stea atâtea ore în frig. Păi te duci dacă ești așa popular. Voi vorbiți de vot democratic. Strângi niște mâini, stai zece minute, te duci cu oamenii acolo, nu ești tui cel care conduce? Dacă Iohannis vrea să spună două vorbe, spui că nu e legitim și că te gândești să-l suspenzi săptămâna următoare. Păi, atunci du-te tu! Doar nu o s-o lași pe doamna Dăncilă să vorbească și de 1 Decembrie. Ridicolul este cât casa în această țară. 

Probabil că Liviu Dragnea va sta la cald, liniștit, numai în izmene, înconjurat de cine trebuie. Va sta acolo, probabil, în jacuzzi, cu un whisky, cu un vinișor din ăsta de mare calitate, luat de pe Valea Loarei, de pe vremea când nici nu exista Valea Loarei, și va sta liniștit”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu