Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea spune că nu se impune o analiză în PSD după referendum. Clar! Dacă e un eșec, atunci să trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea spune că nu se impune o analiză în PSD după referendum. Clar! Dacă e un eșec, atunci să trecem peste el... (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Oct 2018, 23:55
Radu Banciu: Dragnea spune că nu se impune o analiză în PSD după referendum. Clar! Dacă e un eșec, atunci să trecem peste el... (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicații date de Liviu Dragnea după eșecul de la referendum.

Liviu Dragnea a luat cuvântul vizavi de eșecul de la referendum. Bineînțeles că nu e un eșec al lui sau al partidului, e eventual un eșec al nostru, al cetățenilor. Noi suntem cei care pierdem de fiecare dată... 

Apare poate chiar o logică nouă pe undeva, anume aceea că nu trebuia să existe prag la referendum. Acest cvorum de 30% iată că nu se justifică, conform lui Liviu Dragnea. Cel mai simplu ar fi să ne prezentăm la referendum fără astfel de  probleme. O viziune nouă pe care n-o mai auzisem. I-a trebuit, însă, 48 de ore lui Dragnea să găsească o astfel de formulă. 

Dragnea voia un referendum în care să iasă ce-i trebuia lui. Dacă n-a ieșit ce i-a trebuit lui, atunci trebuie găsite niște explicații de astea abracadabrante cum e cea cu ”fără cvoum”. 

Dragnea bineînțeles că a respins ideea că ar fi fost un referendum al partidului său, subliniind că ar fi vorba de o manipulare. 

Potrivit lui Dragnea nu se impune o analiză în PSD. Clar! Deci dacă este un eșec, atunci să trecem peste el. El putea fi doar glorificat. Dacă s-a întâmplat să nu fie, atunci nu ne interesează.

Niște scuze de clasa a patra. Am văzut ce-i poate pielea și liderului PSD”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Liviu Dragnea