Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Oare ce or vorbi Liviu Dragnea și Irina în Maldive? Cât să-i tot povestească el cum a înșelat statul (VIDEO)

Radu Banciu: Oare ce or vorbi Liviu Dragnea și Irina în Maldive? Cât să-i tot povestească el cum a înșelat statul (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 03 Ian 2019, 23:44
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre vacanța din Maldive în care s-ar afla în această perioadă liderul PSD, Liviu Dragnea, alături de iubita lui Irina Tănase. Asta deși secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că Dragnea nu e plecat în insulele exotice și s-ar afla în țară. 

”Nu ne luăm niciodată după ce ni se spune, știm noi mai bine decât politicienii. Evident, Liviu Dragnea este în Maldive sau dacă nu a plecat o să plece în noaptea asta. Nu ne păcălește el pe noi. Că a stat să mănânce doi-trei caltaboși cu „prietenii” lui din partid, asta cred, că ăia în Maldive nu aveau cârnați, nu aveau tobă și răcituri, cred. Dar odată trecute sărbătorile, s-a dus și el cu juna lui măcar 30 de zile la căldurică”, a comentat Banciu.

”Oare ce or vorbi acolo? Știți cum este în Maldive? Îți țiuie urechile de liniște. Nu se aude nimic decât clipocitul picăturilor de ploaie în apa oceanului. (...) Bărbații, în general, au impresia că dacă găsesc o femeie cu 30 de ani mai tânără decât ei, vor avea ce să vorbească cu ea toată viața. Asta durează trei-patru luni, în care, într-adevăr nu contează prea mult vorbele. După care, ce să-i tot povestească Liviu Dragnea cum a înșelat el statul, ce a făcut el în copilărie, cum se juca el hoții și vardiștii? Și, evident, neînțelegând ce înseamnă „vardiști”, Irina îi spune: ”Da' tu erai vardiștii?”, „Nu, eu eram hoții”, zice Liviu Dragnea”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
 
 
Loading...