Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea și Irina Tănase se potrivesc ca nuca în perete. El, o figură insipidă de fost nomenclaturist mărunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea și Irina Tănase se potrivesc ca nuca în perete. El, o figură insipidă de fost nomenclaturist mărunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1.ro - 12 Mar 2018, 23:59
Radu Banciu: Liviu Dragnea și Irina Tănase se potrivesc ca nuca în perete. El, o figură insipidă de fost nomenclaturist mărunt, ea, o oarecare... (VIDEO, FOTO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu prezența la Congresul PSD a Irinei Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, mai tânără cu 30 de ani decât acesta.

”Au fost și evenimente mai glamour la acest congres al PSD: tupeul președintelui partidului de a-și invita gagica. Ea nu poate fi numită doamnă sau iubită deocamdată, e pur și simplu o femeie de galantar, o fostă secretară, care i-a căzut cu tronc șefului PSD. E adevărat că domnița respectivă, Irina Tănase, purta un inel cu diamant pe deget, cadou pe care Liviu Dragnea, după propriile spuse, i l-a oferit de 1 martie. O imagine revoltătoare pentru un cetățean! Un diamant zdravăn!

Foto: click.ro

Dacă un bugetar îi face unei gagici, nici măcar nu este iubita oficială, cine știe câte femei o avea... Deci unei gagici îi iei un inel cu diamant de 1 martie tu, ca bugetar, trebuia să fii, după părerea mea, săltat în minutul 1. 

Telefonul Irinei Tănase nu este la înălțimea inelului. Ori e o scăpare a lui Dragnea, ori pur și simplu fata îl ține ca pe o amintire sentimentală. Cert e că la telefon s-a zgârcit băiatul.

Ca nuca în perete se potrivesc. El trecut, adus de vreme, o figură insipidă de fost nomenclaturist mărunt din teritoriu, ea o oarecare trecută prin ciurul birourilor șefilor importanți, că a venit de la Asesoft, deci pe încercate, n-a luat-o Dragnea cu ochii închiși. Au cunoscut-o și alții în meseria ei de asistentă. 

Cum poți să găsești fete din astea, care deocamdată au toată viața înainte, să vină așa cu tine? Dragnea e un om despărțit, dar asta contează? Cum să accepte o femeie la 20 și ceva de ani să stea în primul rând lângă un om de 50 de ani? Absolut uluitor!”, a afirmat Radu Banciu.

Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea,   Irina Tanase,   PSD