Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea va ieși din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simț. E cel mai mare tartor din '90 încoace. Nimeni n-a fost atât de dictator ca el (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea va ieși din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simț. E cel mai mare tartor din '90 încoace. Nimeni n-a fost atât de dictator ca el (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Sep 2018, 00:21
Radu Banciu: Dragnea va ieși din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simț. E cel mai mare tartor din '90 încoace. Nimeni n-a fost atât de dictator ca el (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre conflictul din PSD și cine i-ar putea urma lui Liviu Dragnea la conducerea partidului.

”Pasul în spate pe care Liviu Dragnea urma să-l facă pare să fie pasul în spate direct în groapă. Dragnea, un om golit, încorsetat, nu pare să mai aibă ieșire. 

Conducerea PSD de către Dăncilă, propusă de semnatarii scrisorii, ar fi o tragedie enormă, am ajunge din lac în puț. Dragnea e considerat paria societății, cel puțin așa spune PSD, căci ar fi luat-o pe un drum plin de hățișuri și încercând să ducă bătălii pe prea multe fronturi.
Dragnea nu este decât, iertați-mi expresia, un hoț mărunt. Oricât de sus s-ar fi suit, nu e decât un mărunțel. N-a fost niciodată o somitate nicăieri. Dragnea, și prin prinsma problemelor din justiție, dar nu doar din asta, nu poate fi un candidat la președinție.

Ajungerea lui Dăncilă la șefia PSD e prăbușirea absolută. E evident că după Dăncilă nu mai poate să vină nimic. N-ai cum să fii sub Dăncilă în niciun mod. Nu e încă niciun politician sub Dăncilă. Deci dacă PSD face acest pas, și-l asumă, e pierdut din toate punctele de vedere. Pentru viitorul partidului, Dăncilă ar fi o catastrofă.

În afară de Firea, n-ar avea cine să ia hățurile astea la modul cât de cât rațional. 

Dragnea va ieși din istorie ca omul care n-a avut niciun pic de bun simț, deși pe fața lui de sforar, de uneltitor, nu se intuia acest lucru. L-am văzut de câteva ori pe viu, de multe ori la televizor, eu n-aș fi crezut că ăsta va fi cel mai mare tartor din '90 încoace la PSD. La capitolul ăsta nimeni n-a fost atât de dictator ca el”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Liviu Dragnea,   Viorica Dancila,   PSD