Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogoși. Totuși, sărbătorile astea sunt complicate pentru el, începând cu Black Friday și terminând cu Sfântul Ion (VIDEO)

Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogoși. Totuși, sărbătorile astea sunt complicate pentru el, începând cu Black Friday și terminând cu Sfântul Ion (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Noi 2018, 23:44
Radu Banciu: Liviu Dragnea a fost aproape genial venind cu valiza cu gogoși. Totuși, sărbătorile astea sunt complicate pentru el, începând cu Black Friday și terminând cu Sfântul Ion (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea a venit în Parlament cu două valize: una plină cu gogoși, iar cealaltă cu mai multe dosare cu pagini despre Forumul Democrat al Germanilor din România și președintele Klaus Iohannis. Totul, ca reacție la dezvăluirile anunțate de RISE Project.

”Liviu Dragnea a fost aproape genial astăzi, trebuie să recunoaștem, venind cu valiza cu gogoși de la Rise Project. (...) După părerea mea, i-a ieșit, pentru că noi nu ne așteptam. Ne așteptam la un Dragnea țâfnos, care să nege, care să înjure, nu la un Dragnea care să aducă gogoși cu el”, a comentat Banciu.  

”Liviu Dragnea mai are foarte puțin la șefia partidului. (...) Sărbătorile astea sunt complicate pentru el, începând cu Black Friday și terminând cu Sfântul Ion, va fi complicat. (...) Să sperăm că și Gorbaciovii Europei de vest încearcă să-l dea jos pe Liviu Dragnea, pentru că într-adevăr, e nevoie de altceva. Nu se mai poate trece cu guvernul ăsta. Vorba cuiva, nu putem să intrăm în data Centenarului existenței naționale cu Guvernul Dăncilă. Ba eu spun că ar fi meritat. Într-adevăr este un autogol de clasă, dar ar fi meritat pentru cum și-a așternut românul în acești ani, din 1990 încoace. (...) Toată lumea a ajuns la această binemeritată concluzie: este cel mai catastrofal guvern pe care l-a avut România”, a mai spus Radu Banciu.  

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu