Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: 53% din așezările din România nu au medic de familie și noi vorbim de alegeri anticipate. Absolut uluitor (VIDEO)

Radu Banciu: 53% din așezările din România nu au medic de familie și noi vorbim de alegeri anticipate. Absolut uluitor (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Feb 2020, 00:07
Lumea lui Banciu

Peste jumătate din localitățile din România nu au suficienți medici de familie, unele chiar deloc, arată cele mai recente date centralizate de Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie.

Datele FNPMF au fost comentate și de Radu Banciu, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

„O întrebare, totuși, pentru această clasă politică, ea care iar a vorbit numai despre nimicurile democrației. 53% din localitățile din România nu au niciun medic de familie sau au medici de familie insuficienți. Ee spuneți de asta? E bună, nu?

Deci peste jumătate din așezările din România, net peste jumătate, nu dispun nici de cele mai elementare condiții medicale, la 30 de ani de la știți dvs ce.

Bă, vi se pare genial asta? Mie da! Și noi vorbim de alegeri anticipate și de alegerea primarilor în două tururi. L-ați auzit pe vreunul să spună la televizor asta? „Ne-am îndeplinit programul de guvernare, PSD și-a respectat promisiunea în fața românilor”, citez din memorie.

Bă, 53% din așezările din România nu au medic! Absolut uluitor...”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu