Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dan Barna a ieșit un pic de grațiile electoratului, căci face prostie după prostie și pare să fie, dincolo de un impostor, și un impertinent (VIDEO)

Radu Banciu: Dan Barna a ieșit un pic de grațiile electoratului, căci face prostie după prostie și pare să fie, dincolo de un impostor, și un impertinent (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 03 Oct 2019, 23:56
Lumea lui Banciu

O româncă stabilită în Barcelona a povestit, pe Facebook, cum a decurs întâlnirea lui Dan Barna, candidatul alianței USR-PLUS la prezidențiale, cu românii din acea zonă a Spaniei. În loc să prezinte proiectele sale de viitor și să asculte problemele cetățenilor, Barna se pare că a fost mai preocupat să... mănânce. (Detalii AICI)

Scrisoarea Emei Prișcă și atitudinea de până acum a candidatului Dan Barna au fost comentate și de Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Scrisoarea e reprezentativă pentru acest moment al politici interne. Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale, acest ciudățel Dan Barna care a și ieșit un pic de grațiile electoratului, atât timp cât face prostie după prostie și pare să fie, dincolo de un impostor, și un impertinent, ceea ce aici e un pic mai grav.

Dan Barna, despre care vă spuneam cu stupefacție zilele trecute că se plimba pe la Madrid, ca să plimbe niște bani publici eventual să-i și toace pe acolo, a ajuns și în Barcelona. 

E o scrisoare superbă despre impostura acestui pseudo-candidat la prezidențiale. Unul în plus! Dacă îl facem una cu pământul pe Dan Barna, asta nu înseamnă că-i iubim pe ceilalți. Dan Barna este unul dintre ei.

Deci Barna s-a așezat în capul mesei, a mâncat, a glojdit ca-n poveștile lui Creangă tot ce era de glojdit, apoi a plecat. Candidatul Barna n-are nicio legătură cu politica, nici cu politicile, nici cu nimic. E un impostor ca noi toți. S-a dus acolo să cheltuie niște bani, și-a dat seama că dacă tot a început campania, să profite de timp. Esențial e să se plimbe. Evident, toți candidații fac la fel”, a afirmat Radu Banciu.

Citeşte mai multe despre:   radu banciu,   lumea lui banciu,   dan barna,   usr
 
 
Loading...