Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre Dragnea: Poate lumea se întreabă: ''ce-i mai trebuie prostului ăsta, n-are destule?''. Ei bine, nu. Dragnea are o problemă. De fapt, e problema noastră și ambiția lui (VIDEO)

Radu Banciu, despre Dragnea: Poate lumea se întreabă: ''ce-i mai trebuie prostului ăsta, n-are destule?''. Ei bine, nu. Dragnea are o problemă. De fapt, e problema noastră și ambiția lui (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2018, 23:51
Radu Banciu, despre Dragnea: Poate lumea se întreabă: ''ce-i mai trebuie prostului ăsta, n-are destule?''. Ei bine, nu. Dragnea are o problemă. De fapt, e problema noastră și ambiția lui (VIDEO) Lumea lui Banciu

Funcția de președinte al PSD nu se ia cu japca și nu se tranzacționează ca la piață, a susținut Liviu Dragnea. După ce zilele trecute anunța că e dispus să plece de la șefia PSD dacă i se va cere acest lucru, acum Dragnea avertizează că la șefia partidului nu va ajunge altcineva decât printr-un vot masiv. El a mai dat de înțeles că dorințele unora de a veni un alt om la conducerea partidului nu reprezintă decât niște mofturi.

Declarațiile lui Liviu Dragnea au fost comentate și de Radu Banciu, în ediția de luni seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Liviu Dragnea a făcut declarații ferme. Ei bine, plecarea sa din fruntea partidului nu este de actualitate. Dragnea a spus-o răspicat: șefia partidului nu se poate lua cu japca, se ia numai cu votul. Acum, fie vorba între noi, vot sau japcă e fix același lucru. În accepțiunea sa, numai cu votul masiv poți să iei, cu japca adică, șefia PSD

Poate lumea se întreabă: ”ce-i mai trebuie prostului ăsta, n-are destule? N-are destule valize să le care peste Altlantic, să înceapă o viață nouă?” Că atunci când stai cu una de 20 de ani se spune că începi o viață nouă... Ei bine, nu. El are o problemă. De fapt, e problema noastră și ambiția lui: programul de guvernare. Liviu Dragnea vrea să-l ducă la sfârșit de la A la Z. Acum e undeva la jumătate. Abia apoi ar putea să facă, conform expresiei sale, ”un pas înapoi”. Cum adică un pas înapoi? Dragnea care merge numai înapoi din toate punctele de vedere?

El mai spune că nu se poate tranzacționa partidul sau vreo funcție ca-n piață și că nici nu-i treaba lui Iohannis ce face el”, a afirmat Radu Banciu.
 

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Liviu Dragnea,   PSD