Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dacă Marian Oprișan îi pune gând rău lui Dragnea și nu se sucește, Liviu Dragnea este ca și mort (VIDEO)

Radu Banciu: Dacă Marian Oprișan îi pune gând rău lui Dragnea și nu se sucește, Liviu Dragnea este ca și mort (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Feb 2019, 23:56
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre tensiunile din cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD dintre șeful președintele Consiliului Judeșean Vrancea, Marian Oprișan, și liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Unul dintre motivele disputei este legat de propunerea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor și mutarea acestuia la PSD Neamț, în condițiile în care organizația PSD Giurgiu, cea din care făcea parte, nu îl susținea pentru funcția din guvern. 

”A luat foc și Marian Oprișan care înghite multe, dar care, totuși, este un baron de viță veche, PSD-ul se sprijină pe el. (...) Dacă lui Marian Oprișan nu i-a căzut bine această mișcare și a numit-o «o mangleală politică», aici poate că putem să întrevedem luminița de la capătul tunelului”, a comentat Banciu. 

”Dacă Marian Oprișan îi pune gând rău lui Liviu Dragnea și nu se sucește (...) Liviu Dragnea este ca și mort. Numai de aici poate să vină marea revoluție în această țară, de la Marian Oprișan sau de la oameni de nivelul lui. Poate să vină și de la oameni din rândul doi, dar ăia nu pot fi asmuțiți împotriva lui Liviu Dragnea decât tot de Marian Oprișan. Dacă Liviu Dragnea va fi dat vreodată jos din PSD, asta nu se poate întâmpla decât din interiorul PSD”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
 
 
Loading...