Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre măsurile economice cu care se laudă PSD: Le-ai dat gratuitate studenților să se plimbe prin țară cu trenul, mai bine s-ar plimba pe jos că ajung mai repede. Asta nu e mare șmecherie (VIDEO)

Radu Banciu, despre măsurile economice cu care se laudă PSD: Le-ai dat gratuitate studenților să se plimbe prin țară cu trenul, mai bine s-ar plimba pe jos că ajung mai repede. Asta nu e mare șmecherie (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 12 Iun 2019, 23:56
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre măsurile economice cu care se laudă cei de la PSD. 

„România importă mari cantități de bani, face în continuare împrumuturi pe care nu știe când le va putea rambursa. (...) Asta este cea mai slabă metodă de a guverna, cea mai proastă, cea mai populistă dintre toate - a mări salariile bugetarilor”, a comentat Banciu. 

”Am auzit mai devreme explicația lui Genunche, fabuloasă. Asta au făcut, au dat gratuitate studenților să se plimbe peste tot, le-au rupt gura. Asta nu e o măsură proastă, nu e o măsură ticăloasă, dar nu e o măsură economică. Cum să te lauzi cu asta? Spune-mi măsuri economice, că asta nu e o investiție. Le-ai dat gratuitate studenților să se plimbe prin țară cu trenul, mai bine s-ar plimba pe jos că ajung mai repede. Asta nu e mare șmecherie, nu cu asta crești România, nu de asta ai ajuns la guvernare”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
 
 
Loading...