Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Mazăre se tot vaită, dar până la urmă e fericit în Madagascar. Șansele să iasă basma curată sunt nule, așa că nu-l vom mai vedea niciodată (VIDEO)

Radu Banciu: Mazăre se tot vaită, dar până la urmă e fericit în Madagascar. Șansele să iasă basma curată sunt nule, așa că nu-l vom mai vedea niciodată (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Mai 2018, 23:55
Radu Banciu: Mazăre se tot vaită, dar până la urmă e fericit în Madagascar. Șansele să iasă basma curată sunt nule, așa că nu-l vom mai vedea niciodată (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre condamnarea lui Radu Mazăre la 6 ani și 6 luni de închisoare și despre scrisoarea prin care acesta s-a felicitat că a plecat din țară.

”Radu Mazăre, care nu se va mai întoarce din Madagascar, poate să conteste în zece zile decizia judecătorului. Omul nostru, evident, nu se mai întoarce în țară. Nici nu are pentru ce. 

Se tot vaită el aici, în acest document, la final concluzionează: ”mă felicit că am plecat din țara în care Justiția poate și achita și condamna o persoană în același timp, pentru exact aceeași acuzație, cu același obiect, dar în două dosare diferite. Asta e țară? Asta-i justiție? Asta-i dreptate?”.  Iată, Mazăre e fericit până la urmă că se află departe de noi, vreo 9000 de kilometri. 

Va face apel, că are la dispoziție zece zile. Șansele să iasă basma curată sunt nule. În aceste condiții nu-l vom mai vedea niciodată. Se descurcă el acolo, dacă nu, o să-l îngroape ăia acolo probabil într-un loc ținut secret, care nu cred că va deveni neapărat obiectul unui pelerinaj, fiind departe insula. 

Știți că el era numai piele și os, asta ca să dea cât mai bine la femei. Nimeni n-a avut niciodată mai multă dreptate în ceea ce privește femeile decât noi. Fiți siguri de asta. Când te place una te plac toate. Deci cu siguranță că acolo, în Madagascar, a găsit destule care să îi facă de mâncare  și de trei ori pe zi”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   radu mazare