Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Mi se pare absolut penibil să te gândești la pușcăriași, când tu pentru elevi și studenți nu ai asigurat nimic. De asta este scandalos ce se întâmplă! (VIDEO)

Radu Banciu: Mi se pare absolut penibil să te gândești la pușcăriași, când tu pentru elevi și studenți nu ai asigurat nimic. De asta este scandalos ce se întâmplă! (VIDEO)

Un articol de: - 09 Mai 2017, 23:54
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciu” despre preocuparea politicienilor pentru soarta deținuților.

Am ajuns dintr-odată că trebuie să ne aliniem (condițiilor din alte state UE - n.r.) exact la pârnaie! Restul nu! Deci de spitale și de școli nu a avut nimeni grijă. Faptul că nu e apă la școală, faptul că n-au copiii hârtie la toaletă sau prosoape sau posibilitatea să facă duș sau să mănânce la cantină, cum se întâmplă în Noua Zeelandă, de exemplu. Acolo, copiii, după orele de sport, se duc la dușuri. Când va avea România condițiile astea? 

Mi se pare absolut penibil, absolut penibil să te gândești la pușcăriași când tu pentru elevi, pentru studenți nu ai asigurat nimic. Fă condițiile astea în primul rând, să nu moară ăla în spital că n-are vată, că n-are un pansament. 

Nu mai știu cum să le dea ălora din pușcărie două zile, trei zile, patru zile, cinci zile. Vedeți ce reguli cretine? Ce mă interesează? E vorba de pușcărie, ultima grijă!

Da, după ce le rezolvăm pe toate, sigur că le rezolvăm și cu pușcăriile. Sigur că sunt și ăia oameni, dar mai puțin oameni decât cei care n-au greșit cu nimic. De asta este scandalos ce se întâmplă!”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Mi se pare absolut penibil să te gândești la pușcăriași, când tu pentru elevi și studenți nu ai asigurat nimic

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   detinuti,   închisori,   scoli,   spitale,   elevi,   copii
 
Loading...