Radu Banciu: Ziceți că românii merită mai mult, trebuie mai bine informați. N-am avut niciodată în clasa politică o vocea care să ne convingă

Radu Banciu: Ziceți că românii merită mai mult, trebuie mai bine informați. N-am avut niciodată în clasa politică o vocea care să ne convingă

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre cum sunt împărțiți românii in funcție de cum privesc votarea. Prezentatorul a mai afirmat și că există o categorie de români care și-ar dori să voteze, însă sunt atât de dezamăgiți de clasaa poltică, că merg și își anulează votul.

N-am avut niciodată înclasa politică o vocea care să poată să ne convingă

„Vă imaginați unde e România? O țară care fură măștile persoanelor nevoiașe și care fură cornul copiilor în aceeași pandemie. Asta e țara pentru care mergem noi la vot!…Ni se spune că din cauza noastră a trântorilor, din fericire suntem mulți,între 40 ș 60% de fiecare dată. Unii dintre ei, sunt de acord, nu se duc la vot pentru că nu-i interează, dar nu este numaivina lui. Voi când vă adresați electoratului sunteți pupincuriști, nu-i faceți proști pe români, că nu aveți curajul. Ziceți că românii merită mai mult, trebuie mai bine informați…N-am avut niciodată înclasa politică o vocea care să poată să convingă…Să nu credeți că dacă mergeți la vot, cum vă îndeamnă ăștia, va schimba cu vreo uncie starea României”, a declarat Radu Banciu.

Mizeria asta a clasei politice numai îndemnuri la voturi nu merită

„Există și o categoria oamenilor care ar vrea să voteze, sunt tentați să o facă, dar au fost de atâtea ori dezamăgiți încât până la urmă se duc, rămân cu ștampila în mână și până la urmă o pun aiureasau îi ștampilează pe toți, o categorie de frondiști. Să dea Dumnezeu să fie cât mai mulți dintr-aștia pentru că mizeria asta, cocina clasei clasei politice numai îndemnuri la voturi nu merită. Noi suntem îndemnați în anii Uniunii Europene suntem îndemnați să ne ducem să votăm analfabeți. Nu vedeți ce-i în toată țara cu toți aștia, nenorociții care au trecut de la partid la altul, care nu mai știu unde se poate fura mai bine”, a mai spus jurnalistul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De ce e greșită ideea că România e pe fundul prăpastiei doar din cauza PSD

„Dar, ca să mă întorc acum la genul ăsta de personaj, care, în loc să facă ceva util se adresează aiurea societății. Eu vreau să fac portretul tip al acestui individ: el e de obicei de ”dreapta” – cu ghilimele că nu există Dreapta în România. Îndeamnă unul care e anti-PSDși care consideră că, din cauza absenteismului tinerilor, ajunge PSDla putere și de asta România merge prost.

Noi acum avem un guvern liberal 100% și care nu a reușit în niciun fel să ne scoată la liman, nici măcar să ne îndrume cetățenește în această pandemie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe