Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Niciodată Capitala nu va putea să facă o magistrală de metrou. E vorba de incompetență. A trecut aia cu hoția, hai că au furat destul (VIDEO)

Radu Banciu: Niciodată Capitala nu va putea să facă o magistrală de metrou. E vorba de incompetență. A trecut aia cu hoția, hai că au furat destul (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2016, 08:38
Radu Banciu: Niciodată Capitala nu va putea să facă o magistrală de metrou. E vorba de incompetență. A trecut aia cu hoția, hai că au furat destul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV despre subiectele de interes ale zilei, printre care și vizita deschisă la staţia de metrou Străuleşti, în condițiile în care lucrările nu sunt finalizate.

"Citeam alea cu metroul ...niciodată Capitala nu va putea să facă o magistrală de metrou pentru că oamenii sunt incapabili. E vorba de incompetență. A trecut aia cu hoția, hai că au furat destul. Iată magistrala care nu va fi niciodată gata, Drumul Tabere-Pantelimon. Spun niciodată pentru că s-a sistat deja drumul dintre Universitate și Pantelimon definitiv. Au recunoscut că nu se mai poate face metrou acolo, Bucureștiul nu este capabil de așa ceva. Nu este capabil de 300 de ani să lege Pantelimonul de Drumul Taberei și așa că au zis «Lasă, că acolo este și tramvai!». Dar nu vom avea niciodată nici Drumul Taberei - Universitate, adică 10 statții. Niciodată pentru că impotența este prea mare, deja aici este clar că nu mai este vorba de hoție. Au furat ăia decenii la rând, ca și aia cu Otopeni. Niciodată nu va fi Gara de Nord - Otopeni și aici este vorba despre metrou, nu de autostrăzi. Între Pantelimon și Drumul Taberei să trebuiască 300 de ani și tu să nu o faci, este criminal și nimeni nu poate", a apreciat realizatorul TV.

"E clar că în momentul în care ajungi la putere nu mai ai nicio competență. Nu am văzut niciun om aflat la putere competent. E bizar așa, că oameni interesanți, chiar inteligenți, mai sunt pe stradă, dar să știți că în momentul în care ajungi sus, s-a terminat! În mănâncă această birocrație, e simplu! Îi mănâncă această corupție, cum te-ar mânca niște caracatițe dacă ai ajunge pe fundul oceanului", a adăugat Banciu.

Radu Banciu: Niciodată Capitala nu va putea să facă o magistrală de metrou. E vorba de incompetență. A trecut aia cu hoția, hai că au furat destul

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   metrou,   Stiri Romania