Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toți bandiții. Toți se îmbolnăveau numai când ajungeau la ananghie, niciunul înainte (VIDEO)

Radu Banciu: Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toți bandiții. Toți se îmbolnăveau numai când ajungeau la ananghie, niciunul înainte (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2017, 08:22
Radu Banciu: Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toți bandiții. Toți se îmbolnăveau numai când ajungeau la ananghie, niciunul înainte (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre Marian Vanghelie, căruia judecătorii tocmai i-au permis să plece în străinătate pentru a se trata de... tuse.

Radu Banciu: Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toți bandiții. Toți se îmbolnăveau numai când ajungeau la ananghie, niciunul înainte

”Marian Vanghelie are singurele nume și prenume din cultura română care nu se citesc cum se scriu. Niciunul dintre cei doi ”i” din numele său nu se citește. Se citește ”Marean Vanghele”. El a scăpat de interdicția de a părăsi țara, dar celelalte prevederi din controlul judiciar se mențin. A răcit și, pentru că e într-adevăr un nabab făcut la apelul bocancilor de seară, își tratează tusea, ca să-l citez, ”ori în Italia, ori în Viena”. Și de aici se vede câte clase are. Dacă Italia e o țară, Viena sigur nu e. 

El dă iar măsura imposturii politicienilor: pentru o tuse se duce să se trateze în străinătate. A luat plasă, deci, DNA. Așa a făcut și Becali: se plângea că trebuie să fie operat și purta gulerul în jurul gâtului, apoi l-a aruncat. 

Deja Vanghelie le-a recomandat fricoșilor care stau la coadă în spatele lui să se vaiete înainte ca să scape.

Toți marii bolnavi, cu excepția acestui Vanghelie, au reușit până la urmă, dacă nu să stârnească mila instanțelor, măcar în telespectatori să bage așa un sentiment că trăim într-o țară care vânează autenticele valori.

Vanghelie e mic pentru că la el lucrurile nu stau chiar așa. El pretinde că a stat patru zile într-un pat, nu la spital. Ar fi primul om politic care înainte de a ajunge să dea piept cu instanța poate proba, se laudă el, că a stat în pat, deci a suferit. Niciunul nu petrecuse nicio zi de repaus dintre toți bandiții. Toți se îmbolnăveau numai când ajungeau la ananghie, niciunul înainte”, a afirmat Radu Banciu

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu