Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO)

Un articol de: - 05 Dec 2017, 01:09
Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciureacțiile unor social-democrați la decizia liderilor partidului de a organiza un miting împotriva așa-zisului stat paralel.

”Noi aici în țară tot încercăm, sau nu, să o punem de-un miting PSD-ist. Ar fi interesant să vedem un miting de genul ăsta. Cică n-ar fi toți de acord. Deputatul PSD Adrian Solomon, de Vaslui, cică n-ar dori mitingul: ”Eu nu ies în stradă. Și pe Ceaușescu l-au sfătuit unii să facă miting”. 

Păi Nicu Dragnea ăsta, Nicolae Liviu Dragnea, are destul de multe lucruri în comun cu Ceaușescu. De exemplu, ținerea de minte, vocabularul, ascensiunea, teritoriul, cam amândoi vin același substrat. Poate mai puțin averea, că a lui nea Nicu a rămas necunoscută, și paltonul. Nu cred că Dragnea are palton ca al lui Ceaușescu. Nea Nicu trebuie să fie, dacă nu l-au dezgropat unii între timp, tot cu paltonul ăla pe el. 

Un deputat PSD și-a exprimat nemulțumirea că majoritatea deciziilor din partid se iau numai într-un cerc restrâns. Nu era o știre dacă n-am fi aflat că sunt zece șmecheri care conduc în prezent partidul și iau absolut toate deciziile. Ăsta e Cătălin Rădulescu, ăla cu mitraliera. A tunat și-a fulgerat și a spus că el s-a săturat.

Și Rovana Plumb cică s-a supărat pe premierul Tudose, Tudose care o făcuse penală atunci când a îndepărtat-o din Guvern.
Mitingurile lui Dragnea se împiedică și de Marian Oprișan, deci de Vracea, și de Bacău, și de Suceava, Brașov și așa mai departe. Sunt tot mai mulți care i-ar coace-o lui Liviu Dragnea”,
a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Nicolae Liviu Dragnea are destul de multe lucruri în comun cu nea Nicu Ceaușescu

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea,   miting,   PSD