Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nimeni nu poate opri acest măcel. Suntem omorâți din interior, iar ISIS va revendica tot ce va dori (VIDEO)

Radu Banciu: Nimeni nu poate opri acest măcel. Suntem omorâți din interior, iar ISIS va revendica tot ce va dori (VIDEO)

Un articol de: - 02 Oct 2017, 23:39
Radu Banciu: Nimeni nu poate opri acest măcel. Suntem omorâți din interior, iar ISIS va revendica tot ce va dori (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile teroriste.

”Suntem într-o situație fără precedent și fără ieșire. Am vorbit despre aproape toate tragediile astea. E imposibil de făcut ceva la modul la care a ajuns planeta să conviețuiască. Astfel de acte probabil vor consfinți și sfârșitul existenței oamenilor pe planetă. Vom ajunge probabil și să fim asasinați cu forfecuța, cu pila de unghii, orice, chiar și cu o suliță din asta de jucărie.

Astfel de atacuri vor continua. Ăștia de la conducerea ISIS vor revendica tot ce vor dori și nimeni nu poate opri acest măcel. Asta nu se poate combate, nici Trump, nici viitorul președinte al SUA nu vor putea face nimic. Niciodată nu vom reuși să stârpim acest gen de terorism, care e ușor de comparat cu șobolanii. Așa sunt și ăștia mereu vor găsi pe cineva care să aibă o rotiță ce nu funcționează.

Nu mai poți avea încredere în nimeni. Stai 14 ore în tren cu cineva și la final bagă cuțitul în tine. Suntem omorâți din interior. Ei sunt prietenii noștri, sunt prietenele noastre, sunt rudele noastre, oameni cu care te întâlnești pe stradă, lângă care stai la coadă, ăștia te omoară. La un moment dat lucrurile astea vor ajunge ca o epidemie”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Nimeni nu poate opri acest măcel. Suntem omorâți din interior, iar ISIS va revendica tot ce va dori

Citeşte mai multe despre:   atentate,   atac,   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu