Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Noi nu avem nevoie de acest Centenar. Nu îl merităm. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei (VIDEO)

Radu Banciu: Noi nu avem nevoie de acest Centenar. Nu îl merităm. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 03 Dec 2018, 08:46
Radu Banciu: Noi nu avem nevoie de acest Centenar. Nu îl merităm. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre protestul care a avut loc în Piața Victoriei de 1 Decembrie, ziua în care s-au împlinit o sută de ani de la Marea Unire. 

”Noi nu avem nevoie de acest Centenar, nu avem nevoie să-l sărbătorim. El a venit odată cu istoria și va pleca alături de ea. Nu îl meritam și nu avem nevoie de el. Singurii care au avut dreptate în acest weekend au fost românii care au manifestat împotriva Guvernului în Piața Victoriei și care au lătrat împotriva abuzurilor comise de acești imbecili ai sorții care ne conduc în aceste zile”, a comenta Banciu. 

”Tăriceanu, sigur, n-a găsit ceva mai bun decât să-i considere pe acești oameni niște analfabeți, trimițându-i să pună mâna pe o carte în loc să se uite pe Facebook. (...) Venind mesajul acesta din partea clasei politice căreia îi aparține Călin Popescu Tăriceanu, ca individ, este lamentabil. Adică tu să fii cel care îi dă girul Vioricăi Dăncilă și să-i trimiți pe oameni să pună mâna pe o carte pentru că ți-au șifonat un pic weekend-ul pentru că au manifestat împotriva ta. Tu ai văzut ce a fost în Franța, nene Tăricene?”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu