Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Noi putem să-l facem prost pe Dragnea de câte ori avem ocazia, dar până la urmă tot la el trag marile chermeze ale vieții (VIDEO)

Radu Banciu: Noi putem să-l facem prost pe Dragnea de câte ori avem ocazia, dar până la urmă tot la el trag marile chermeze ale vieții (VIDEO)

Un articol de: - 30 Ian 2018, 23:32
Radu Banciu: Noi putem să-l facem prost pe Dragnea de câte ori avem ocazia, dar până la urmă tot la el trag marile chermeze ale vieții (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii Lumea lui Banciudespre Liviu Dragnea.

””De ce Liviu Dragnea e așa de prost?” - o întrebare în textul lui Andrei Manțog, din Kamikaze.

Sigur, nu e Dragnea atât de prost, pe cât suntem noi de frustrați vizavi de prostia lui. Degeaba scriem noi, degeaba vorbim, că Liviu Dragnea merge mai departe. Cred că diferența de nuanță aici ar trebui să fie sesizată. 

Noi putem să-l facem prost pe Dragnea de câte ori avem ocazia și, sigur, nu ne privăm de astfel de ocazii, dar până la urmă tot la el trag marile chermeze ale vieții, nu la noi. 

Dragnea își vede neostenit de guvernare. Iată, își permite să dea jos singur două guverne, să-l clădească pe al treilea. Chiar dacă nu există perspective, el deocamdată este acolo. Nu va fi foarte multă vreme, dar important nu e să dureze o veșnicie, ci să-ți trăiești timpul la superlativ. 

Or eu cred că aici el este campion mondial. La ce adună dincolo de ocean, la toate investițiile alea care-i sunt imputate, la casele alea care au devenit străzi, castelele alea, moșiile alea... Cred că Liviu Dragnea are unde să-și gudure oscioarele atunci când nu va mai fi în viața politică”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Noi putem să-l facem prost pe Dragnea de câte ori avem ocazia, dar până la urmă tot la el trag marile chermeze ale vieții

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dragnea