Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu este momentul să ne întoarcem împotriva politicienilor. Și clasa politică, dacă va mai exista un moment zero după acest virus, se va reseta din temelii (VIDEO)

Radu Banciu: Nu este momentul să ne întoarcem împotriva politicienilor. Și clasa politică, dacă va mai exista un moment zero după acest virus, se va reseta din temelii (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 26 Mar 2020, 00:14
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre clasa politică, precizând că acum, în plină pandemie de coronavirus, nu este momentul ca oamenii să se întoarcă împotriva politicienilor.

” Nu trebuie să mai dăm încă o dată vina pe clasa politică. Ar fi ca și cum am da în ambulanță în aceste momente. Nu am mai vorbit despre clasa politică în ultima perioadă întrucât o consider absolvită de vină, pur și simplu, lovită de liocă. Nu este nimic de făcut, e aceeași clasă politică de 30 de ani. Ce trebuia să se spună despre această șleahtă s-a spus. Ăștia sunt, ăștia au fost votați, așa s-a mers în continuare. Nu este momentul să ne întoarcem împotriva lor”, a comentat Banciu. 

”Și clasa politică, dacă va mai exista un moment zero după acest virus, se va reseta din temelii. Este limpede că nici acolo lucrurile nu vor mai fi ca până acum. (...) Nici clasa politică nu-i va supraviețui, așa cum nici societatea civilă nu va ieși aptă din această bătălie cu un inamic pe care nu îl vedem. Din această bătălie nimeni nu iese câștigat, nimeni nu va câștiga pe termen lung și foarte puțini vor ieși fără sechele”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu