Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu există posibilitatea unui vaccin european pentru noul coronavirus în această toamnă (VIDEO)

Radu Banciu: Nu există posibilitatea unui vaccin european pentru noul coronavirus în această toamnă (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 17 Mar 2020, 23:53
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, posibilitatea dezvoltării unui vaccin pentru noul coronavirus.

„Sunt multe zone ale lumii unde s-au testat deja primele vaccinuri. Aici circulă o informație falsă complet, am văzut-o și la noi, astăzi, în comunicate. Nu există posibilitatea unui vaccin la nivel mondial mai devreme de un an. Chiar și UE s-a grăbit, trebuie să rectificăm noi acest lucru, cu consimțământul lor, desigur, că cine știe cine a redactat acolo știrea. Nu există posibilitatea unui vaccin european în această toamnă. Mai devreme de primăvara, vara lui 2021 nu există această posibilitate tehnică. Vaccin există. Sunt mai multe spitale la nivel mondial, care au început să testeze. Fiecare cu informațiile pe care le are. Eu vă spun, de exemplu, că la Marsilia, unde se lucrează la nivel mondial, s-a testat deja, se testează la această oră un vaccin, care are la bază substanța cu care africanii de vest au tratat în anii 1960 malaria. El este bazat, practic, pe acele substanțe, chiar dacă în realitate nu există un vaccin pentru malarie, ci există un tratament. Ei, bine, acum, la Marsilia, s-a făcut acest vaccin. Au fost testați 90 de oameni cu noul vaccin. Peste 75% au scăpat de coronavirus în mai puțin de șase zile. Sunt teste în Belgia, Germania, Statele Unite, Japonia. Se testează, asta nu înseamnă însă că se va ajunge la un vaccin pe care să îl găsim la un magazin de sector”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu