Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu mai este decât o chestiune de zile până când coronavirusul va lovi ca un trăznet în București (VIDEO)

Radu Banciu: Nu mai este decât o chestiune de zile până când coronavirusul va lovi ca un trăznet în București (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 25 Feb 2020, 00:45
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat, în ediția de luni seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, posibilitatea ca așa-zisul Covid-19, coronavirusul care a produs mii de decese la nivel global, să ajungă și în România.

„Să ne imaginăm un pic cam ce ar putea să facă acest coronavirus în aglomerata capitală românească. Pentru că, de aici înainte, cred că nu anticipăm, nu mai este decât o chestiune de zile până când el va lovi ca un trăznet în București. În primul rând, se vor goli străzile. Nu va mai exista aglomerație în București. Vor fi locuri de parcare gârlă. Te vei putea deplasa dintr-un loc în altul cam cum era pe vremea când Sergiu Nicolaescu făcea genericul de la «Revanșa». Cam așa de pustiu o să fie Bucureștiul în curând. Sunt vești chiar mai bune decât asta. Pe lângă faptul că nu vom mai sta nicăieri la cozi, pe lângă faptul că vom putea plăti impozitele în sfârșit civilizat. La ghișeele unde alătdată sute, mii de pensionari atârnau, de la 6 dimineața, vor fi goale. Imaginați-vă că vom fi singuri în metrou. E adevărat, va trebui să îl conducem chiar noi. Vom fi singuri în tramvaie, singuri în troleibuze. Vom vedea cum arde Delta Văcărești precum Catedrala Notre-Dame de Paris de oriunde din București, fără să intervină nimeni. Vom putea să facem poze, vom putea să facem selfie-uri. Ne vom cățăra pe Intercontinental. Vom fi singuri în sălile de păcănele. Bucureștiul va arăta, în sfârșit, ca într-un mare film, unde toți virușii ne pândeau și până la urmă ne făceau. Este pentru a treia sau a patra oară doar în istoria Planetei, de la începutul secolului XX, când viața în sfârșit egalează filmul”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu