Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu avem oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali (VIDEO)

Radu Banciu: Nu avem oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 19 Sep 2019, 00:15
Radu Banciu: Nu avem oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a afirmat, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”, că nu există oameni de excepție în clasa politică din România, dar nici unii absolut catastrofali, în pofida faptului că, per ansamblu, societatea poate fi considerată o catastrofă.

„Nu avem în clasa politică din România oameni de excepție, dar pe de altă parte nici nu avem unii despre care să spui, bă, absolut tot ce au făcut este o catastrofă. Așa sunt în ansamblu societatea și clasa politică. La rezultate globale suntem zero. Așa, individ luat bucată cu bucată nu e o catastrofă. De exemplu, doamna Dăncilă a declarat astăzi, după ce Ana Birchall, sigur, va trebui să fie ușchită de la Ministerul Justiției, așa cum înțeleg că voiau și baronii PSD pentru că ea nu mai corespundea, eu vreau să vin cu un magistrat acolo. A avut o tentativă cu Dana Gîrbovan, până la urmă nesoluționată.

Va mai încerca să vină cu un magistrat, o declarație corectă, întrucât nu mai vrea politic în Justiție. Iată un lucru pe care Liviu Dragnea nu-l discuta. Nici Victor Ponta de altfel nu-l discuta. Chiar dacă el vine și prezintă alte argumente, la vremea lui era dictatură în România. Era o dictatură a bunului plac, a prostiei omenești. Cei care erau puși acolo, că doar știți cum făcea Dragnea, după ni s-a și confirmat din interiorul partidului, de acei doi oameni, erau puși acolo ca să nu facă nimic. Adică, să nu facă altceva decât resursele de care dispuneau să le împartă, să le întindă pe masă precum cărțile de joc către liderii lor, către stăpânii lor. Doamna Dăncilă era în aceeași situație. Lăsată liberă, iată că nu mai este chiar atât de săracă cu duhul, cum părea la început”, a comentat Radu Banciu, în direct pe B1TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu