Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Parlamentarii spun că elevii nu trebuie să aibă altă preocupare decât învățatul. E tardiv. Dacă ați fi avut voi această preocupare, ar fi fost mai util. Azi chiar că nu mai contează (VIDEO)

Radu Banciu: Parlamentarii spun că elevii nu trebuie să aibă altă preocupare decât învățatul. E tardiv. Dacă ați fi avut voi această preocupare, ar fi fost mai util. Azi chiar că nu mai contează (VIDEO)

Un articol de: - 08 Aug 2016, 23:56
Radu Banciu: Parlamentarii spun că elevii nu trebuie să aibă altă preocupare decât învățatul. E tardiv. Dacă ați fi avut voi această preocupare, ar fi fost mai util. Azi chiar că nu mai contează (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre dorința unor parlamentari de a fi interzis jocul Pokemon Go în școli.

Ce credeți că propune Parlametul? Îi va cere lui Mircea Dumitru să emită un Ordin de Ministru prin care să ceară interzicerea jocului cu pokemoni în școli.

Este un comunicat fantastic, halucinant chiar al parlamentarilor. . E tardiv. Dacă ați fi avut voi această preocupare, ar fi fost mai util. Azi chiar că nu mai contează.ât>

. Nu, adică acei pokemoni! Nu trebuie să vă feriți să-i numiți pokemoni la fiecare frază pentru că prostiuție nu știu dacă sunt, atât timp cât e jocul numărul 1 pe planetă.

. Scrie în prima frază și în a doua. Deci textul este plin de greșeli. Și mai scrie .âta>ât>

. Amenda e, deci, ultima soluție. Conducerile școlilor care nu interzic jocul vor fi sancționate cu amendă sau chiar excluderea din învățământ. Vom vedea școli neacreditate din cauză de pokemoni.

Până pe 12 septembrie va fi tragedie. Pokemonii vor mai lua un pic amploare. Măcar să intrăm în generația lor, că de oameni și fapte și de realități ne-am săturat”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Parlamentarii spun că elevii nu trebuie să aibă altă preocupare decât învățatul. E tardiv.

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Pokemon Go,   elevi,   scoli,   Parlamentul Romaniei