Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nu e de bine să ţi se mărească salariul la stat sau pensia în România, atât timp cât ţara nu merge în nicio direcţie (VIDEO)

Radu Banciu: Nu e de bine să ţi se mărească salariul la stat sau pensia în România, atât timp cât ţara nu merge în nicio direcţie (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 07 Oct 2019, 07:59
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu, despre cum se împrumută statul român pentru a plăti salariile și pensiile mărite. 

„Tu, ca ţară care n-ai nicio perspectivă, nu-ţi poţi permite decât minţind pe oameni. Oamenii nu ştiu cât te împrumuţi tu, tu nu dai cifrele exacte. Nu merge bine în România că se vorbeşte în campanie de salarii şi pensii mărite. Merge prost!

Nu e de bine să ţi se mărească salariul la stat în România sau să ţi se mărească pensia, atât timp cât ţara nu merge în nicio direcţie. Sigur, nu e treaba ta de pensionar de 84 de ani să-ți problema aşa, că ai tu alte griji, dar noi o spunem pentru cei care urmăresc situaţia. E de rău, mai bine e să ți se taie pensia și salariul. Ăla ar fi un început de posibilă speranță!

Și această rectificare, dacă va fi pe minus, dacă se vor tăia serios bani, e foarte bine pentru că românul știe să strângă cureaua și pentru că dacă strângem cureaua revenim la natura noastră, aia de supraviețuitor. Noi așa trebuie să trăim, cu cuțitul la os, de pe o zi pe alta să vedem cum îi catalogăm pe politicieni atunci”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   radu banciu,   lumea lui banciu
 
 
Loading...