Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: ”Numai pe pile peste tot, asta a fost guvernarea PSD. Acum sunt dați jos cu topoarele, cu furcile de către liberali” (VIDEO)

Radu Banciu: ”Numai pe pile peste tot, asta a fost guvernarea PSD. Acum sunt dați jos cu topoarele, cu furcile de către liberali” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 07 Noi 2019, 23:53
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre întreaga armată de funcționari, consilieri, secretari de stat, șefi de instituții și alte personaje aduse de PSD în ministere și instituții publice care sunt schimbați acum de guvernul PNL. 

”Numai pe pile peste tot, asta a fost guvernarea PSD. Acum sunt dați jos cu topoarele, cu furcile de către liberalii care au intrat în încăperi cum intrau minerii, pe vremuri, în clădirile pe care le cucereau și pe care nu mai voiau să le dea pe mâna capitaliștilor imediat după Revoluție. Asta este România de astăzi”, a comentat Banciu. 

”Absolut toți și-au adus rudele în funcții și ei ne prosteau cu pensiile și cu salariile. Ce importanță are că îți mărește salariul dacă el fură de 100 de mii de ori pe cât ți-a dat ție? Ce importanță are că ți-a mărit pensia dacă el se duce acasă cu 18 milioane de euro furați? Cum poți avea încredere într-un asemenea personaj? Așa s-a desfășurat, timp de 12 ani, această guvernare”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu
 
Loading...