Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Bătrân și bolnav, de mâine se va apuca de scris. Dacă el ar fi început să toarne, nu mai era nimeni în picioare în această țară (VIDEO)

Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Bătrân și bolnav, de mâine se va apuca de scris. Dacă el ar fi început să toarne, nu mai era nimeni în picioare în această țară (VIDEO)

Un articol de: - 03 Oct 2016, 23:55
Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Bătrân și bolnav, de mâine se va apuca de scris. Dacă el ar fi început să toarne, nu mai era nimeni în picioare în această țară (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre condamnarea lui Gheorghe Ștefan la șase ani de închisoare, în dosarul Microsoft.

Pinalti a recunoscut și el faptele. Bătrân și bolnav, de mâine se va apuca și el de scris, dar, din când în când, va mai face și el câte un atac de panică, câte un puseu de tensiune și inima - bat-o vina! - îl va lovi serios în această perioadă, mai ales că se va lăsa răcoarea peste pușcăriile patriei începând cu această lună.

El s-a declarat frustrat, ulterior, că ceilalți amici de-ai lui, inculpați apoi condamnați, au băut șampanie Cristal la Bamboo, iar el, care nu poate să pună alcool pe limbă, s-a uitat la ei. El nu a luat niciun ban, dar recunoaște că este vinovat, pentru că a uzat de influența extraordinară pe care o avea la un moment dat.

A alimentat partidele cu bănuți, dar n-a turnat Pinalti. Se pare că de asta a luat șase ani. El n-a turnat pe nimeni. E adevărat, la el practic nu existau posibilități să toarne. Cei care erau pe lista lui erau prea mari. Oricât l-ar fi torturat, și în turnul Londrei să-l fi dus la tortură, tot n-ar fi spus nimic.

Dacă ar fi început să toarne, nu mai era nimeni în picioare în această țară”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Pinalti a recunoscut faptele. Bătrân și bolnav, de mâine se va apuca de scris

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   dosarul microsoft,   gheorghe stefan