Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, încercând să schimbe cursul istoriei, dar românii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, încercând să schimbe cursul istoriei, dar românii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2018, 23:54
Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, încercând să schimbe cursul istoriei, dar românii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre faptul că PNL a sărbătorit 143 de ani de existență. 

”Au lipsit mulți grei, președintele Klaus Iohannis care nu mai este un liberal sadea, nu a fost nici Crin Antonescu, care s-a mărginit să ureze un laipdar «La mulți ani!» pe Facebook. 

Dacă vorbim despre PNL la 143 de ani, eu spun că cei mai importanți ani sunt cei 143 care au trecut, nicidecum cei care vor veni și, dacă ne permiteți să scoatem și prezentul din ecuație, întrucât acesta este întotdeauna înșelător și neactualizat”, a comentat Banciu.

”PNL trăiește din istoria sa. Ce a ajuns astăzi PNL? Un fel de vuvuzea care vine și face scandal, încercând printr-o tonalitate imperioasă să schimbe cursul istoriei, dar românii au nevoie de mai multe argumente. Nu au fost conviși de politica marilor partide din România. Nu se votează PSD din convingere în România, cum nu se votează nici PNL la guvernare din prea mult entuziasm. Asta lipsește”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu