Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga și a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii ăștia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO)

Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga și a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii ăștia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 19 Iul 2018, 00:01
Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga și a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii ăștia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre o ședință informală din sediul PNL la care au participat mai mulți foști lideri ai fostului PDL.

”Au fost mari discuții și în PNL, unde vechiul PDL s-a întrunit sub bagheta fostului magazioner Vasile Blaga

Blaga, fost președinte al PDL și apoi al PNL, a revenit, e resuscitat practic de această letargie din politica internă și n-ar zice ”nu” unei reveniri în prim-planul scenei politice. Atâta doar că dacă-l iei la bani mărunți, el n-a vorbit cu nimeni despre nimic. Și Căcărău a recunoscut că s-a văzut cu vechiul lui amic și coleg Ludovic Orban și, din întâmplare, și cu Blaga, dar n-au vorbit nimic. Au vorbit așa, vrute și nevrute, cum vorbești pe stradă cu un fost coleg cu care nu te-ai mai văzut de 30 de ani și e greu să faci un rezumt, așa că vorbești despre cum a fost vremea ieri. Cam așa a fost și întâlnirea dintre Căcărău și Vasile Blaga.

La sediul din Modrogan au mai fost și alți foști grei din epoca greilor: Emil Boc, Mircea Hava sau Gheorghe Flutur. Toți acești foști PDL-liști au fost resuscitați astăzi la îndemnul moralizator al lui Blaga, care probabil s-a inspirat din performanța unor echipe de mâna a doua la Campionatul Mondial.

Cum să faci, mă, politică cu Vasile Blaga de la zero? Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii ăștia? De ce e nevoie de ei ca să ne croiască și pe viitor? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga?”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Vasile Blaga,   PNL,   PDL