Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Viața e făcută să fie tot mai grea și tot mai proastă. Ai uneori tendința să ieși din tine însuți, dar nu poți. Unde să mai fugi când vezi că ai o asemenea clasă politică? (VIDEO)

Radu Banciu: Viața e făcută să fie tot mai grea și tot mai proastă. Ai uneori tendința să ieși din tine însuți, dar nu poți. Unde să mai fugi când vezi că ai o asemenea clasă politică? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Ian 2019, 08:26
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică seară a emisiunii Lumea lui Banciu despre politicienii români și despre o eventuală revenire a lui Gabriel Oprea și a partidului său, UNPR, pe scena politică.

”Liderului UNPR Gabriel Oprea - ce personaj, Dumnezeule! -, ieșit și el din plină lumină cum s-a aflat la un moment dat, făcea ce voia în România, i-ar fi stat extraordinar în aparatul de stat al lui Nicolae Ceaușescu. Avea și fața, avea și incompetența, avea absolut toate atributele unui lider comunist malefic. Ei bine, pentru că n-a fost mare în perioada aia, comunist a fost, a declarat că peste 50.000 de persoane s-au înscris recent în partidul său.

Nimeni nu s-a mai întors din morți în politică. Din punct de vedere politic, Gabriel Oprea nu mai există și e foarte bine că se întâmplă așa. Păcat că, totuși, a domnit o vreme prea îndelungată. 
Niște oameni falși, de proastă calitate, aproape handicapați mintal, în sensul în care nu au cunoștințele necesare - o escrocherie de nivel planetar, dar care poate să țină, pentru că și alți ruginiți, și alți impostori n-au decât să voteze așa ceva.

Să-i dai încă o dată gir unui asemenea partid - tragedie, pur și simplu o tragedie.  Un partid condus numai de lături, numai de mitocani. 

De fiecare dată când aud câte un jurnalist, ori handicapat, ori cumpărat, sau vreun om politic interesat să-i păcălească pe oameni, când aud aceleași clișee insuportabile despre cum știu românii mai bine, trebuie să intervenim. Nu știu românii deloc! Și românii n-au demonstrat că merită mare lucru. Dacă știau românii mai bine, cum spun politicienii ca să mai câștige niște voturi - ei fiind primii impostori, care când ajung la putere nu mai dau doi bani pe ce știau românii, cum e PSD...

Dacă știau românii mai bine făceau ce-au făcut? Îi aduceau pe ăștia la putere? Am ajuns să nu mai știi unde să fugi. Ai uneori tendința să ieși din tine însuți, dar nu poți, din păcate. Dar unde să mai fugi când vezi că ai o asemenea clasă politică? 

Viața, în fiecare zi, e făcută să fie tot mai grea și tot mai proastă”, a afirmat Radu Banciu. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   radu banciu,   lumea lui banciu,   gabriel oprea,   unpr
 
 
 
Loading...