Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul (VIDEO)

Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul (VIDEO)

Un articol de: - 25 Oct 2017, 23:51
Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de miercuri a emisiuniiLumea lui Banciu despre promisiunea lui Mihai Tudose legată de construcția și inaugurarea de autostrăzi.

”Nici nu o să mai inaugurăm un kilometru (...), spectacolul acela că mai inaugurăm doi kilometri, uitaţi-l. Din punctul nostru de vedere, şi al coaliţiei de guvernare, şi al partidului şi al Guvernului, o autostradă este o infrastructură care pleacă dintr-un oraş şi ajunge în alt oraş. Foarte simplă şi foarte clară, când e ea gata, atunci o inaugurăm... Parcări, coteţe, uitaţi, că nu o să vedeţi la noi aşa ceva”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Radu Banciu nu e deloc optimist.

”Am aflat că drumul expres Pitești - Craiova va fi gata peste 20 de ani. Nici măcar nu va fi autostradă. Așadar, nu vom avea niciodată autostradă. 
Domnul Tudose vrea aici să se diferențieze de Victor Ponta, că Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă. Ăia se surpau după ce tăia el panglica, când ajungea să se spele pe mâini.

Domnul Tudose, ca să facă pe grozavul, a declarat că s-au dus vremurile alea și de aici încolo vor inaugura autostrăzi adevărate. Păi dacă un Pitești - Craiova drum expres durează 20 de ani, vă dați seama cât ar dura o autostradă, să spunem, un Târgu-Mureș - Iași?”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Ponta inaugura 0,8 centimetri de autostradă, care se surpau după ce tăia el panglica. Acum, Tudose face pe grozavul

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Victor Ponta,   Mihai Tudose