Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Populația României e într-o proporție absolut devastatoare la nivelul de inteligență a PSD (VIDEO)

Radu Banciu: Populația României e într-o proporție absolut devastatoare la nivelul de inteligență a PSD (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 01 Iul 2020, 08:41
Radu Banciu: Populația României e într-o proporție absolut devastatoare la nivelul de inteligență a PSD (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a susținut, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, că este inadmisibil ca un partid precum PSD să aibă aproape 20% în intențiile de vot, după 30 de ani în care nu a făcut nimic pentru țară. Acest lucru se întâmplă, consideră jurnalistul, și din cauza faptului că românii sunt prost informați, fapt la care au contribuit chiar oamenii care au susținut PSD de-a lungul timpului. Reacția vine după publicarea barometrului IMAS, potrivit căruia liberalii au 33% din intențiile de vot, iar social-democrații, 21,9%.

 

Radu Banciu: Românii au gradul de informare al țărilor africane care nu încap pe hartă

 VESTE NEAȘTEPTATĂ în TELEVIZIUNEA DIN ROMÂNIA! CELEBRA PREZENTATOARE TV A FOST ÎNLOCUITĂ DEFINITV! CINE VA PREZENTA EMISIUNEA ÎN LOCUL EI

„PNL e, fraților, primul în intenția de vot în România. Nu s-a întâmplat nimic, sigur, în această perioadă, după cum bine știm, dar clasa politică fierbe în continuare în aceeași oală. Intenția de vot pentru Partidul Național Liberal ar fi de 33%. Nu e una extraordinară, nici catastrofală. 

PSD, desigur, în poziția a doua, dar în scădere ușoară, la 21,9%. Tot e peste perioada cea mai cruntă a existenței sale, și anume mandatul doamnei Viorica Dăncilă. Atunci PSD ajungea la 20% și nimeni nu întrevedea o creștere că nu avea de unde, mai ales că partidul nu s-a reformat niciodată în existența sa. A tot scăzut de la cele 80 de procente ale lui nea Nelu, în 1990, până la cele 20 ale doamnei Dăncilă. 

Nu s-a reformat niciodată pentru că nici măcar în oglindă nu știau să se uite membrii lui. O catastrofă absolută, mai ales că acest partid, dacă ar fi avut un pic de șiretenie reală, nu doar miștocăreala asta de boscheți, o cât de mică șmechereală din asta bine întreținută, ar fi făcut praf România și populația acestei țări totalmente dezinformată și la mâna fake news-urilor în orice moment, mai ales acum când nu există niciun un fel de restriște, poți să te informezi prost toată viața ta. Ți-ai câștigat acest drept, mai faci și pe grozavul cum că tu le știi pe toate.

Deci în aceste condiții, PSD pierde o șansă enormă de a manipula țara asta încă 50 de ani. Dacă ar fi avut niște oameni un piculeț mai isteți, la cât de prost sunt informați românii, n-avea cum să-ți scape așa ceva. Deci populația României este într-o proporție absolut devastatoare la nivelul de inteligență a PSD. E compleșitor, dar realitatea asta este. Cei mai deștepți dintre noi au plecat demult în străinătate să-și desfășoare talentele într-o altă lume și în folosul altcuiva, dar cei care au rămas aici sunt, la momentul de față, la nivelul de inteligență al PSD

E inadmisibil ca un asemenea partid, care nu a mișcat în favoarea cetățeanului nici măcar un bolovan cu doi centimetri mai în stânga sau în dreapta - mai degrabă în stânga - să aibă acum, la 30 de ani după ce a început să pustiască România, să dea foc la fântâni și la ogoare, să aibă 22 de procente.

Deci e ceva uluitor! Noi avem gradul de informare al țărilor africane care nu încap pe hartă, pe care nu le descoperi decât la legendă. Asta, desigur, cu larga contribuție a celor care au susținut PSD de 30 de ani, oameni de afaceri, oameni ajunși cu pile în afaceri, oameni puși cu pile în instituțiile de frunte ale statului, jurnaliști, reprezentanți media, tot felul de instituții, cei care au întreținut acest partid fără ca el să fi făcut vreodată ceva, în afară de niște sărmăluțe, pungi cu pufuleți, sticle de ulei sau pungi de zahăr. Acest partid n-a făcut nimic, n-a modernizat, n-a făcut investiții. Și, totuși, e cotat la acest nivel”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Sondaj IMAS: PNL, pe primul loc în intențiile de vot. PSD, ALDE și UDMR scad în preferințele electoratului

 

Barometrul lunar realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că PNL e pe primul loc în intențiile de vot ale românilor, cu 33%. Este urmat de PSD, cu 21,9%, USR, cu 12,3%, și Pro România, cu 11,2%.

PLUS ar fi votat de 5,8% dintre români, PMP de 4,7%, ALDE de 3,7%, iar UDMR de 3,4%. 

PNL crește în intențiile de vot în condițiile în care formează un Guvern monocolor și gestionează răspunsul țării la epidemia de coronavirus și la criza economică generată de aceasta. În schimb, PSD scade în sondaje, deși este în Opoziție.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   sondaj,   IMAS,   PSD,   dezinformare