Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu, despre ipostaza în care a fost surprinsă Olguța: Ministrul Muncii, în exercițiul funcțiunii. Picioarele sunt răsfirate. De altfel, vedem după moaca doamnei că situația e sub control (VIDEO, FOTO)

Radu Banciu, despre ipostaza în care a fost surprinsă Olguța: Ministrul Muncii, în exercițiul funcțiunii. Picioarele sunt răsfirate. De altfel, vedem după moaca doamnei că situația e sub control (VIDEO, FOTO)

Un articol de: B1.ro - 24 Apr 2018, 23:55
Radu Banciu, despre ipostaza în care a fost surprinsă Olguța: Ministrul Muncii, în exercițiul funcțiunii. Picioarele sunt răsfirate. De altfel, vedem după moaca doamnei că situația e sub control (VIDEO, FOTO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a comentat în ediţia de marți seară a emisiuniiLumea lui Banciupostura în care a fost fotografiată Olguța Vasilescu, la întâlnirea de luni a reprezentanților Guvernului cu managerii de spitale.

”Apropo de doamne, nu cred că vreuna dintre ele (Melania Trump sau Brigitte Macron) se compară, totuși, cu ce avem noi acasă. Iat-o pe Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, în exercițiul funcțiunii:

Picioarele sunt răsfirate. Am înțeles de la Sabin Orcan că e o poziție de arte marțiale. Când stai cu picioarele depărtate și cu poșeta apropiată de unul dintre ele, asta înseamnă siguranță de sine, De altfel, vedem după moaca doamnei Vasilescu, că situația e sub control. Ceea ce nu am văzut nicio clipă pe privirea de căprioară pierdută a doamnei Macron. Dânsa are 63 de ani și nu putem suspecta că ar fi chiar ingenuă, dar era plăpândă. Dacă puneai mâna de botic, probabil acesta era umed, ca o căprioară din luminiș ajunsă pe un câmp necunoscut.

Olguța Vasilescu, măcar de ar fi fost luată în Israel de doamna Dăncilă, să se fi făcut de râs”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu