Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: PSD a furat această țară cât a putut, dar PNL-ul ce face? Tânjește să fure cât a furat PSD. Dacă s-ar putea, să fure și mai mult (VIDEO)

Radu Banciu: PSD a furat această țară cât a putut, dar PNL-ul ce face? Tânjește să fure cât a furat PSD. Dacă s-ar putea, să fure și mai mult (VIDEO)

Un articol de: - 09 Aug 2016, 23:53
Radu Banciu: PSD a furat această țară cât a putut, dar PNL-ul ce face? Tânjește să fure cât a furat PSD. Dacă s-ar putea, să fure și mai mult (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre PSD și PNL, un partid care fură și unul care aspiră la a fura cel puțin la fel de mult.

Credeți că există vreo șansă să se schimbe ceva până la toamnă sau până la iarnă? Nicio șansă la cum arată PNL-ul. PSD-ul este mai sigur pe el - după propria mea analiză - mai singur pe bulevardul politicii românești decât când era în USL. Adică acum, chiar nu are de unde să vină niciun pericol pentru ei.

Partidele astea mici de abia se organizează, gen PMP cu UNPR, alianțe din astea minuscule care să nu le îndepărteze, totuși, prea mult de țărm. PSD cu 40% tronează în continuare. Indiferent de alinațele care se pot face după aia, ei sunt singurul partid care și-a menținut cota.

Deci, din păcate avem dreptul de vot că dacă nu ar fi pe voturi, dacă nu și-ar exprima oamenii votul, ar mai fi o șansă să-i alungăm.

Așa nu văd niciuna, mai ales că e o silă de PNL chiar mai mare decât de PSD. Adică pe ăia îi cunoaștem de atâția ani, nu am avut nicio speranță de când am văzut moaca lui Ion Iliescu. De atunci i-am urât și, bineînțeles, acest lucru s-a demonstrat just. Era o ură legitimă față de acești oameni. Toți fără scrupule.

De la PNL am avut aștepări. Mereu am avut niște așteptări mai mari, mai mici, de data asta (la alegerile locale) foarte mici, dar tot am avut. Deci decepția este cu mult mai mare. Este logic să-și vină să-i condamni mai mult pe cei din PNL astăzi decât pe cei din PSD, oricât de mult ai fi susținător al principiilor dreptei.  

Singrul lucru pe care ai putea să-l faci cu nenorocitul ăsta de vot ar fi să-i plesnești pe PNL-iști, nicidecum să-i ajuți. Păi merită partidul la cum arată azi să fie ajutat? Ați văzut până acum prostie mai mare în politică decât ce au făcut ei la alegerile locale?

PSD, sigur, își duce crucea. Au furat această țară cât au putut, că asta știau să facă, dar PNL-ul ce face? Tânjește să fure cât a furat PSD. Dacă s-ar putea să fure și mai mult. E singura chestiune pe care o înțeleg oamenii din politica PNL-ului”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: PSD a furat această țară cât a putut, dar PNL-ul ce face?Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   gorghiu,   PNL,   PSD