Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: În PSD s-a luat în discuție propunerea lui Angel Tâlhar.... Tâlvar pentru postul de vicepremier. Ce să fac dacă are un asemenea nume... Tâlvar se citește tot Tâlhar dacă ești în PSD (VIDEO)

Radu Banciu: În PSD s-a luat în discuție propunerea lui Angel Tâlhar.... Tâlvar pentru postul de vicepremier. Ce să fac dacă are un asemenea nume... Tâlvar se citește tot Tâlhar dacă ești în PSD (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Iun 2019, 23:54
Radu Banciu: În PSD s-a luat în discuție propunerea lui Angel Tâlhar.... Tâlvar pentru postul de vicepremier. Ce să fac dacă are un asemenea nume... Tâlvar se citește tot Tâlhar dacă ești în PSD (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit, în ediția de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre frământările din PSD pentru numirea unui șef plin de partid, dar și pentru stabilirea unui candidat la prezidențiale. 

”Vineri va avea loc o întrunire importantă în PSD, care va stabili data marelui Congres. 

Ei nu au un candidat în momentul de față pentru prezidențiale. Din septembrie, să spunem, și până la jumătatea lui noiembrie e mult prea puțin. Sunt într-o vrie absolută. Se vehiculează că un nume, care ar putea să candideze întâi la șefia partidului, e Șerban Nicolae. 

Tot azi, în ședința PSD, s-a luat în discuție propunerea lui Angel Tâlhar...ăăă... Tâlvar pentru postul de vicepremier. Ce să fac dacă are un asemenea nume... Tâlvar se citește tot Tâlhar dacă ești în PSD. Ăsta ar fi propus ca vicepremier. E vrâncean ca baronul Marian Oprișan.

S-a mai analizat și varianta unei remanieri extinse a Guvernului, care ar urma să aibă loc după moțiunea de cenzură. Fiecare PSD-ist cu state vechi va trebui să propună, argumentând, o dată pentru Congresul care ar trebui să-i fie fatal doamnei de la Videle”, a afirmat Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   psd_1