Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: ”Toți șpăgarii din PSD și-au bătut joc de națiune deși ei erau în gură numai cu pensii și cu salarii. Este revoltător că mai există oameni care au impresia că mărirea pensiilor și a salariilor le va aduce propășirea” (VIDEO)

Radu Banciu: ”Toți șpăgarii din PSD și-au bătut joc de națiune deși ei erau în gură numai cu pensii și cu salarii. Este revoltător că mai există oameni care au impresia că mărirea pensiilor și a salariilor le va aduce propășirea” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 15 Oct 2019, 23:55
Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre guvernarea PSD. 

Referind-se la condițiile impuse de USR pentru a acorda votul de învestitură pentru viitorul Guvern, printre care desființarea prin lege a recursului compensatoriu, Banciu a comentat: ”Numai pentru asta PSD trebuie să dispară din istorie pentru că asta a fost făcută în ciuda României, în disprețul pentru omul corect. (...) Asta cu eliberările din pușcărie, numai pentru că tu știi că oamenii de joasă speță, vorbim de borfași, de infractori, de violatori, sunt PSD-iști, știi că numai oameni cu puțină minte, fără carte, ăștia votează PSD, PSD-știi știind asta au făcut un rău intenționat României. I-au eliberat din pușcărie ca să aibă sprijin din partea acestei categorii. Este absolut revoltător. Toți șpăgarii din PSD și-au bătut joc de națiune deși ei erau în gură numai cu pensii și cu salarii”. 

”Este cea mai penibilă snoavă, nimeni nu îți dă nimic în realitate, nimeni nu dă doi bani pe tine. În realitate tu nu câștigi nimic. Este revoltător că mai există oameni în România care încă au impresia că mărirea pensiilor și a salariilor în sistemul public le va aduce propășirea”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu
 
Loading...