Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Nici măcar ăia din PSD nu mai înghit astăzi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu: Nici măcar ăia din PSD nu mai înghit astăzi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Sep 2018, 10:15
Radu Banciu: Nici măcar ăia din PSD nu mai înghit astăzi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO) Lumea lui Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre faptul că Liviu Dragnea a declarat că protestul diasporei din 10 august a fost finanţat din străinătate şi că săptămâna viitoare vor ieşi dovezi în acest sens.

”Chiar și dacă ar avea dreptate Liviu Dragnea, ar avea dreptate numai de formă, nu în fond, întrucât iarăși se încearcă denaturarea adevărului și a esențialului în acest subiect. (...) Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, nici măcar ăia din PSD nu mai înghit astăzi balivernele lui Liviu Dragnea. Nu-l mai înghit nici ăia”, a comentat Banciu. 

”Nu astea sunt elementele, domnul Dragnea. Veniți și explicați-ne când o să vă apucați de treabă. Dacă erați așa de tare, trebuia deja Brașov-Comarnic să fie făcută. (...) Nu poți face între București și Brașov o autostradă? O să ajungem la 200 de ani, la 300 de ani de existență a României. Tu nu ai o autostradă București-Brașov?”, a mai spus Radu Banciu

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu