Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Dragnea a zis ''eu nu vreau să ies ca prostu' din politică și atunci vreau să-mi bat joc de alții cât pot''. Așa a numit-o pe Dăncilă premier (VIDEO)

Radu Banciu: Dragnea a zis ''eu nu vreau să ies ca prostu' din politică și atunci vreau să-mi bat joc de alții cât pot''. Așa a numit-o pe Dăncilă premier (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 25 Iun 2019, 23:49
Radu Banciu: Dragnea a zis ''eu nu vreau să ies ca prostu' din politică și atunci vreau să-mi bat joc de alții cât pot''. Așa a numit-o pe Dăncilă premier (VIDEO) Lumea lui Banciu

Viorica Dăncilă vrea să schimbe statutul PSD, astfel încât Marius Dunca, favoritul ei, să poată ajunge secretar general al PSD (Detalii AICI)

Informația a fost comentată și de Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Să fie tot timpul mai rău pentru dreptate și pentru adevăr - asta e singura idee a PSD-ului. Toate ideile PSD sunt făcute împotriva bunului simț, logicii și adevărului.

Dăncilă era pusă acolo ca să aibă Liviu Dragnea unde să scuipe, că n-avea unde să scuipe pe stradă. Dragnea, de obicei, scuipă direct pe caldarâm, dar poate acum n-a avut chef și și-a zi ”uite acu scuip de Dăncilă”. Dragnea a zis: ”eu nu vreau să ies ca prostu' din politică și atunci vreau să-mi bat joc de alții cât pot”. De asta a numit-o pe Dăncilă. Nimănui nu i-ar fi trecut prin cap să pună o asemenea poamă la conducere.

Asta, vorba unuia, s-a dat peste cap de trei ori, ca-n basme, și acum taie și spânzură în PSD, i-a pus cu botul pe labe pe toți oamenii lui Dragnea din PSD. Asta numai pentru că s-au pierdut alegerile așa cum s-au pierdut și apoi, sigur, justiția s-a pronunțat în defavoarea lui Dragnea”, a afirmat Radu Banciu.
 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   PSD,   Liviu Dragnea,   Viorica Dancila