Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Lumea lui Banciu Radu Banciu: Deciziile în favoarea lui Dragnea în alte țări n-ar fi fost posibile. Oamenii l-ar fi dat afară și l-ar fi îngropat la mii de kilometri. Dacă România era situată în altă parte, nu mai rămânea nimic din clasa politică (VIDEO)

Radu Banciu: Deciziile în favoarea lui Dragnea în alte țări n-ar fi fost posibile. Oamenii l-ar fi dat afară și l-ar fi îngropat la mii de kilometri. Dacă România era situată în altă parte, nu mai rămânea nimic din clasa politică (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 07 Iun 2018, 23:42
Radu Banciu: Deciziile în favoarea lui Dragnea în alte țări n-ar fi fost posibile. Oamenii l-ar fi dat afară și l-ar fi îngropat la mii de kilometri. Dacă România era situată în altă parte, nu mai rămânea nimic din clasa politică (VIDEO) Lumea lui Banciu

În ediția de joi seară a emisiunii Lumea lui Banciu, Radu Banciu a discutat despre pregătirile pe care le fac social-democrații pentru mitingul de sâmbătă, dar a făcut și o comparație între mișcările de protest de la noi și cele din alte state.

”Pregătirile pentru mitingul PSD sunt în toi, ca înaintea unei imense nunți. Am avut nunta regală, plictisitoare bineînțeles. Românii au urmărit-o doar din obligație, când veneai în public trebuia să spui ceea ce nu gândești. De data asta e pe dos. Avem un miting despre care putem să spunem orice.

Noi suntem o țară mică, ba chiar minusculă în ceea ce înseamnă protest. În Nicaragua, de exemplu, 134 și-a pierdut viața de la mijlocul lui aprilie până acum, în timpul unor manifestații de stradă împotriva guvernului și a președintelui. Asta ca să vedeți care e diferența între o țară UE și una din America Centrală, să facem o paralelă cum e la noi și cum sunt alții. Asta fără să încercăm să spunem mai mult decât spunem, dar nici mai puțin. Să nu înțeleagă unii greșit...

Nu facem un elogiu împușcăturilor stradale, dar suntem departe de a avea forța asta verbală și a luării de decizii alta decât cea de pe hârtie. Asta e ușurarea românilor, că noi nu contăm. În afară de un pic de gargară...

Într-o țară cum este România, dacă aceasta era situată în altă parte a lumii, nu mai rămânea nimic din clasa politică de mult timp. Cu așa ceva nu te poți juca. La noi, toate deciziile astea politice care sunt în favoarea unui om, în cazul de față Liviu Dragnea – toată Justiția rulează pentru el sau e manevrată în așa fel încât să ruleze pentru el, nu erau posibile în nicio țară. Oamenii l-ar fi dat afară și-l îngropau la mii de kilometri distanță de țara lor.

Noi nu existăm în condiții de conflict. Suntem noi răi de gură, dar atât. În alte țări oamenii sunt bărbați adevărați”, a afirmat Radu Banciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   PSD,   Liviu Dragnea